Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca
Fondată în 1869

flag ro | flag en

Informaţii utile

Cusurile pentru anul I frecvenţă redusă se ţin în perioada
15.01.2018 - 19.01.2018 în intervalul orar 09.00-20.00

Orar Medicină Veterinară


 

În atenţia studenţilor doctoranzi!

Orce contract de studii poate fi prelungit prin acordul părţilor doar în perioada de valabilitate a contractului!


 

 Cursuri opţionale an I.

 

Stimati colegi doctoranzi din anul I,
În vederea completării numărului de credite necesare absolvirii anului I de doctorat (30 credite transferabile în cazul domeniilor Agronomie, Horticultură, Zootehnie şi Biotehnologii şi 60 de credite în cazul domeniului Medicină Veterinară) sau pentru obţinerea de credite suplimentare, la latitudinea doctorandului, vă rugăm să consultaţi Web site-ul USAMV: – Programe academice - Doctorat – Informaţii utile – Anul I – Cursuri opţionale an I. 
Pe baza ofertei de cursuri opţionale de la USAMV CN şi UMF CN, universitate cu care avem un acord de colaborare a şcolilor doctorale, pentru completarea activităţilor didactice (credite transferabile) puteţi să vă alegeţi cursuri după cum urmează: 

 

  • Din fisierul Cursuri optionale oferite de UMF puteţi să alegeţi unul sau mai multe cursuri – aceste cursuri se vor susţine cu siguranţă fiind selectate (au optat mai mult de 5 doctoranzi) şi programate. 
  • Din  fișierul Cursuri optionale oferite de USAMV  puteţi alege oricare dintre cursuri pentru domeniile Agronomie, Horticultură, Zootehnie și Biotehnologii. 
  • Din  fișierul Cursuri optionale oferite de USAMV  puteţi alege oricare dintre cursuri pentru domeniul Medicină Veterinară. 

 


 

 

Contract studii doctorale 
Formular alocare adresa de e-mail
Adeverință doctoranzi pentru autoevaluare