Departamentul învațământ la Distanță și Frecvență Redusă

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

Noutăți/Anunțuri

Orele de la sfarsit de saptamana (luna noiembrie si decembrie 2021) se vor tine online. Pe orarul afisat pe site o sa aveti link-urile pentru fiecare disciplina.


Deschiderea anului universitar pentru toti studentii de la forma de invatamant la distanţă, toate specializările şi toţi anii de studiu (I, II, III, IV) va avea loc în data de 5 noiembrie 2021, după care va incepe activitatea didactică. Planul calendaristic este afisat in folderul Structura anului universitar. Orarul va fi afisat pe site. Daca doriti mai multe informatii puteti lua legatura cu directorii de studii, pe mail, sau cu secretariatul Departamentului: secretariatidfr@usamvcluj.ro
Modul de desfasurare a activitatilor didactice din luna noiembrie (online sau onsite) se va anunta, in timp util, pe site, la Anunturi.


 

PENTRU RESTANTE TOAMNA, VA RUGAM INTRATI PE LINK-URILE DE LA FACULTATI, DUPA CUM URMEAZA:

La Facultatea de Agricultura link-ul pentru sesiunea de examene restanta toamna este:

http://agricultura.usamvcluj.ro/index.php/licenta/ si in stanga e folder cu programare restante

La Facultatea de Horticultura link-ul este:

http://horticultura.usamvcluj.ro/studenti/

La Facultatea de Stiinta si Tehnologia Alimentelor, Specializare TPPA, link-ul este:

https://ingineriealimentara.usamvcluj.ro/studenti/

La Facultatea de Zootehnie linkul este:

https://fzb.usamvcluj.ro/wp-content/uploads/2020/09/planificarea-restantelor-toamna.pdf


ANUNŢ IMPORTANT PRIVIND PRACTICA DE VARĂ

STUDENŢII DE LA I.D. (TOATE SPECIALIZARILE, ANII I, II SI III) VOR SUSTINE COLOCVIUL DE PRACTICĂ, ÎN DATA DE 16 SEPT.2021, LA ORA 10.

CONVENŢIA DE PRACTICĂ O GASITI IN LINKUL URMATOR LINK


Secretariatul ID este inchis in perioada 26 iulie – 1 septembrie. Multumim pentru intelegere!


1. Pentru eliberarea adeverințelor de absolvire, absolvenţii se pot prezenta la secretariatul Departamentului ID, conform programului cu publicul şi respectând măsurile de protecţie sanitară.

2. Absolvenţii din sesiunea iulie 2021 pot solicita eliberarea adeverinței în format scanat, on-line. Pentru a intra în posesia adeverinţei on-line, absolventul adresează personal, printr-un email, o cerere de eliberare a adeverinţei secretariatului ID (secretariatidfr@usamvcluj.ro), (format tipizat atasat) şi va primi adeverința de absolvire în format scanat pe email.

Cerere eliberare acte


S-a schimbat numarul de telefon a USAMV Cluj-Napoca. Tel. 0374492010. Numărul de interior a Secretariatului Departamentului ID a rămas acelaşi: 283


Anunț Important

Orele din perioada comasata (25 Ianuarie – 8 Februarie) se vor susține ONLINE.În aceasta perioadă, vă rugăm să planificați, de comun acord cu cadrele didactice, datele de examen pentru perioada 08.02 – 20.02 care vor fi tot ONLINE.

Orarul pentru perioada comasata este afișat în folderul din partea stângă (Orar) pentru fiecare specializare în parte.


În atenția studenților anului IV restanțieri, an UNIV.2020/2021

Studenții anului IV, toate specializările, an univ.2019/2020 care nu și-au încheiat studiile (examene restante 24 credite) și doresc să își incheie situația școlară în anul universitar 2020/2021 sunt rugați să trimită o cerere pentru prelungirea scolarității pentru anul universitar 2020/2021, pâna la data de 20 septembrie A.C., pe mailul de secretariat: secretariatidfr@usamvcluj.ro

Conform regulamentului, RU 40 art.12 și art.4, 5 și 6 (https://www.usamvcluj.ro/universitatea/documente-publice/), la finalul prelungirii duratei legale de școlarizare daca studentul nu a promovat toate examenele restante va fi exmatriculat.


Pentru studenții înmatriculați în regim de finanțare cu taxă învațămănt de zi și ID

Plata taxei de școlarizare se poate face online prin tansfer bancar de la orce bancă
Date de transfer:
Benefeficiar: USAMV Cluj-Napoca
Cod Fiscal: 4288381
IBAN – RO35TREZ21620F330500XXXX
Trezoneria Municipiului Cluj – Napoca
În explicație completezi cu datele tale:Nume Student,Facultate,Program de studii,An de studii.

Platforma ID

De ce Învățământ la Distanță?

Dragomirescu Anamaria-Cristina

Dragomirescu Anamaria-Cristina

Horticultură anul II

Am ales să mă înscriu la această Facultate în ciuda părerii tuturor că aş fi prea în vârstă ca să mai fiu studentă, dar dupa doi ani încă le arăt că se poate! Mulţumesc profesorilor şi îndrumătorului nostru de an, d-nul Lazar Vasile pentru toate lucrurile interesante şi utile învăţate despre această frumoasă meserie!

 

Coman Marius Emil

Coman Marius Emil

Agricultura ID

 

Sunt recunoscator atat conducerii facultatii pentru faptul ca ne ofera si noua studentilor din alte judete ale tarii sansa de a face ce ne place in viitorul apropiat, precum si profesorilor universitari care isi dau tot interesul ca studentii la ID sa fie la fel de bine pregatiti ca cei de la zi.

Vasiu Doina

Vasiu Doina

Anul III Agricultura ID

Invatamantul din USAMV Cluj Napoca este unul diversificat, serios, cu materiale didactice, laboratoare si cadre didactice la cel mai înalt nivel din țară.

Copil Monica

Copil Monica

Anul III Agricultura ID

 

Mi-am dorit foarte mult sa urmez aceasta facultate pentru ca am iubit mereu plantele si am vrut sa invat despre cum sa le cresc si sa le ingrijesc pentru a creste sanatoase si viguroase.

Avand in vedere ca am un loc de munca, o plantatie care necesita ingrijire si atentie si obligatii familiale, aceasta forma de invatamant la distanta a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a reusi sa asimilez informatiile de care am nevoie si sa imi pot indeplini si celelalte responsabilitati.

Soos Susana Ana

Soos Susana Ana

Anul IV TPPA ID

Instrumentele de lucru si platformele pentru cursantii ID sunt de mare ajutor, iti dau posibilitatea de a lucra si studia atunci cand ai disponibilitate, iar la intalnirile programate cu profesorii poti rezolva toate nelamuririle,parcurgand astfel material mult mai usor.

Bledea Viorica

Bledea Viorica

Horticultură anul II

M-am înscris la această specializare, pentru că vreau mai multă informaţie, sunt la început de drum, administrez sectorul horticol al Mănăstirii HABRA din Baia Mare şi doresc să accesez Fonduri Europene!

Marius Băican

Marius Băican

Absolvent 2016 IPM ID

Cei 4 ani de studii au trecut foarte repede. Tematica studiată este diversă și îți permite să-ți dezvolți cunoștințele în diferite domenii. 

Cursurile sunt bine structurate și prezentate și ,fiind vorba de ID, pot să spun că acestea sunt prezentate astfel încât să înveți esențialul. Un rol important îl au profesorii care sunt foarte deschiși și știu cum să prezinte cursurile chiar și mai concentrat astfel încât la final să se dobândească acele cunoștințe necesare în carieră. 

Ioana-Mihaela Florean (căs. Săcară)

Ioana-Mihaela Florean (căs. Săcară)

Anul III IPM ID

Am întălnit aici cadre didactice implicate, care dăruiesc cu generozitate cunoştinţele lor,  cu dorinţă de afirmare atât prin rezultatele lor profesionale cât şi prin produsul finit – studenţi absolvenţi. Este de apreciat baza materială şi logistică pusă la dispoziţia noastră, a studenţilor.

Debreczeni Levente-Bela

Debreczeni Levente-Bela

Absolvent 2016 Facultatea de Zootehnie si Biotehnologii ID

 

Invatamantul la distanta mi-a oferit ocazia sa ies din aceste tipare si sa imi urmez o pasiune mai veche. Poate ca, mai mult decat alte forme de invatamant, ID-ul se adreseaza adultilor, persoanelor hotarate, care stiu exact ce isi doresc si au suficienta maturitate incat sa studieze cu multa seriozitate curricula aleasa.